BLOG HAKKINDA

Sürekli gelişen ve değişen moda trendlerini takip etmek . Defileler , Aksesuarlar , İndirimler , çılgınca takip ettiğimiz Stil İkonları , Makyaj Trendleri , Cilt Bakımı, Güzellik Tüyoları,Nailart,Ünlüler Dünyası , Trendler, Hollywood,2014,Modanın Kuralları, Sokak Stili ve Stil Danışmanlığı. Modaya dair herşeyi bu blogda bulabilirsiniz.

6 Mar 2013

2013 ÇizGi ÇıLGınLIğI-YinG YanG

İlk olarak kendini kış sezonunda hissettirdi.Kazaklarda,hırkalarda gördük siyah-beyaz çizgileri şimdi ise,çılgınlık boyutunda yaz sezonunda her yerde siyah-beyaz çizgi görmek mümkün.Gömlek,tişört,tayt,etek,elbise... vs hemen hemen bütün markaların koleksiyonunda yerini almış hemde epeyce ihtişamlı bir şekilde!!! EEEE o halde bize de alıp giymek düşüyor. Nasıl bu çizgileri doğru kullanabiliriz? derseniz Size bu konuda en önemli tavsiyem eğer kilo probleminiz varsa, enine çizgili olanları tercih etmemeniz yönünde olur.Çünkü ,enine çizgiler sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterir.Enine çizgi yerine boyuna çizgili olanları tercih etmelisiniz.Lakin benimde tercihim her daim  boyuna çizgi :)    


Sizde siyah beyaz kombinin de renkli aksesuarlar kullanabilirsiniz.Kırmızı clutch çarpıcı olmuş.Bu kombinde kırmızı haricinde saks,yeşil,sarı ve oranj da gayet şık olacaktır.Ayrıca,sadece çantada değil ayakkabılarda da bu renkleri tercih edebilirsiniz.








Hiç yorum yok: