BLOG HAKKINDA

Sürekli gelişen ve değişen moda trendlerini takip etmek . Defileler , Aksesuarlar , İndirimler , çılgınca takip ettiğimiz Stil İkonları , Makyaj Trendleri , Cilt Bakımı, Güzellik Tüyoları,Nailart,Ünlüler Dünyası , Trendler, Hollywood,2014,Modanın Kuralları, Sokak Stili ve Stil Danışmanlığı. Modaya dair herşeyi bu blogda bulabilirsiniz.

20 Tem 2013

Tatil Şıklığının Sırları ve 2013 Mayo&Bikini Trendleri


Bu yaz sahillerde neon - floresan renkler yine gündemde. Floresan yeşil , floresan sarı , floresan pembe ve floresan oranj sıkça rastladığımız iddialı seçenekler arasında gösteriliyor. Siyah-Beyaz plajları da etkisi altına altına almış durumda. Gökkuşağının en canlı tonlarından oluşan  kombinler de  bu sezonun  vazgeçilmez  parçaları olarak karşımıza çıkıyor . Renk detaylarının yanı sıra en çarpıcı trend siyah transparan mayolar hemen bir tane edinmeli . Benim de bu sezon en beğendiğim plaj trendi bu mayolar oldukça şık . Bu sezon başka bir trend de el işçiliği ve cesur kesimli mayolar . Geçen sezonun  çok  beğenilen püskül detayları da 2013 yazında  karşımıza çıkıyor . Gerek askı izi bırakmadan bronzlaşma rahatlığı sağlamaları nedeniyle gerekse şık görünümüyle kadınların favorisi olan straples ürünlerde de seçenek oldukça bol . Ama şunu itiraf etmeliyim ki , bu sezon kesinlikle mayolar bikinileri gölgede bırakmış durumda.


Beso de Sal 2013


Vücut Tipine Göre Mayo ve Bikini Seçimi Nasıl Olmalı ?

Bedenini tanıyıp ona göre model , renk ve desen seçmek çok önemli . Büyük gögüsleri dik tutmak için balenli ,göğüs altı bantlı , kalın askılı toparlayıcı modeller tercih edilmeli. Özellikle mayolarda çok derin göğüs dekoltelerinden kaçınılmalı . Desen seçerken de yoğun ve büyük desenler tercih edilmemeli. Küçük göğüslüler ; destekli ve süngerli üstler sayesinde mükemmel dekolteye sahip olabilirler . Ufak ve ince bikini üstlerini tercih etmeyin . Çok koyu renkler de göğüslerin küçük görünmesine neden olur , işlemeleri ve süslemeleri olan çarpıcı renk ve desenler tercih edilmeli . Geniş kalçalılar ; dikkati kalçalardan göğüs bölgesine çekecek göğüs detaylı modellere yönelmelisiniz.Bikinilerde üst desenli,alt düz renk olarak seçim yapılırsa , daha ince bir görünüm sağlanır . Mayolarda ise V yakalı , parçalı , özellikle üst kısmı desenli , gövdesi düz olan modeller kalçanın daha ince görünmesini sağlar. Göbek problemi olanlar ; karın ve göbek kısmını saklamak için kruvaze ve karın bölgesi büzgülü mayoları tercih etmelidir.

Beso de Sal 2013

Ten Rengine Göre Mayo ve Bikini Seçimi Nasıl Olmalı ?

Tercih edilecek olan parçanın ten rengiyle uyum göstermesine dikkat etmeliyiz . Buğday tenli kadınlar daha çok mercan tonlarını , mint renkleri ve sarının her tonunu rahatça kullanabilir.Bu tonlar kesinlikle ten rengiyle muhteşem uyumu gözler önüne serer . Açık ten rengine sahip kadınlar ise koyu renkleri tercih etmeli . Siyah , haki ve lacivert tonlarının bütünleştiği pırıltılı modelleri deneyebilirsiniz . Esmer tenli kadınlar ise tercihlerini ten renklerini daha çok ortaya çıkaracak olan turuncu, pudra ve beyaz renkli modellerden yana kullanmalıdır.

Beso de Sal 2013


Beso de Sal 2013


Beso de Sal 2013

Aguaclara 2013

Aguaclara 2013

Aguaclara 2013

Aguaclara 2013

Aguaclara 2013

Aguaclara 2013

Aguaclara 2013

Aguaclara 2013
Oye 2013
Oye 2013

Oye 2013
Oye 2013
Oye 2013



Oye 2013
                                                                       

Oye 2013
Oye 2013

                                                   



Hiç yorum yok: